Pridružio se: Sub 10 Jan, 2004 Postovi: 6862 Lokacija: Niš
Meni sertifikat nije treb za Garmin već za druge aplikacije, valjda sam imao presertifikovanu instalaciju. A što se mapa tiče još kad sam kupio e51 ubacio sam Garmin i SCG mapu i sada da mi život zavisi od toga ne bih znao da ubacim ostatak evrope hehe
_________________ Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Pridružio se: Sub 17 Maj, 2003 Postovi: 3532 Lokacija: Terminus
Ostatak Evrope bi trebalo da je pokriven Ovi mapama... bar tako kažu ljudi, nisam probao. Ali ako nije, znao bih u ovom trenutku kako da ih apdejtujem. U suštini je lako, sve je skoro potpuno sažvakano po forumima...
_________________ Our whole Universe was in a hot dense state, Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait... The Earth began to cool, The autotrophs began to drool, Neanderthals developed tools, We built a Wall, we built the Pyramids, Math, science, history, unraveling the mysteries, That all started with the Big Bang!
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
To je onda def. to. GPRS.
A za tekst...jbg koliko sam ja skonto poenta je oni koji imaju Ipad su srecni elitisti a ovi koji seru po njemu su oni koji ioanko ne mogu da ga priuste pa zato kenjaju
Pridružio se: Sub 17 Maj, 2003 Postovi: 3532 Lokacija: Terminus
To je lutrija čista sa tim kinezima. Ja se podosta igrao sa kopijom E62, i sve radi. Gled'o i TV ali opet, nekako osećaš da može da crkne svaki čas.
_________________ Our whole Universe was in a hot dense state, Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait... The Earth began to cool, The autotrophs began to drool, Neanderthals developed tools, We built a Wall, we built the Pyramids, Math, science, history, unraveling the mysteries, That all started with the Big Bang!
Ne zezajte se s kineskim kopijama, prave ih isto kao što prave svu jeftinu tehniku, svi su sa dva SIMa koji rade istovremeno što znači da imaju i dva antenska sistema, to mora da prži od radijacije... plus stalno gledam po oglasima da se prodaju pokvareni, što znači da ne samo što djeluju tako nego se i stvarno kvare ko blesavi.
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Earendil The Mariner je napisao:
Ne zezajte se s kineskim kopijama, prave ih isto kao što prave svu jeftinu tehniku, svi su sa dva SIMa koji rade istovremeno što znači da imaju i dva antenska sistema, to mora da prži od radijacije... plus stalno gledam po oglasima da se prodaju pokvareni, što znači da ne samo što djeluju tako nego se i stvarno kvare ko blesavi.
Imao sam ja na "lageru" kod sebe tri iphone kopije koje su oni zvali HIphone... Znaci...bolje da pricas u daljinski za klimu nego u to.... E da, i najjaci detalj...kao sve telefon je touch screen, alli posto je sensitivity -11110000000000000 dodali su sa strane i olovcicu da mozes da ga bockas ako ti palac od ruke vec zakaze
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu