Tema posta: Re: ALL THINGS Battlestar Galactica - Generalna Tema
Poslato: Sub 24 Jul, 2010
Site Admin
Pridružio se: Pet 16 Maj, 2003 Postovi: 10510 Lokacija: Padova
Treba da budeš srećan što su shvatili. Ja bih bila srećna da nekom iz moje okoline mogu da objasnim da SF valja, za početak.
A i meni je trebalo par godina da počnem da gledam BSG, mada verovatno ne bih počinjala da sam znala koliko će trajati. Ali smarali su me neverovatno na svakom skupu, pa sam morala.
_________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
alcesta je napisao:
A i meni je trebalo par godina da počnem da gledam BSG, mada verovatno ne bih počinjala da sam znala koliko će trajati. Ali smarali su me neverovatno na svakom skupu, pa sam morala.
Ja ne znam o cemu ti govoris.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Uto 25 Sep, 2007 Postovi: 1003 Lokacija: Galactica Actual
alcesta je napisao:
Treba da budeš srećan što su shvatili.
Presrecan sam Evo danas sam pricao o pilot epizodama sa ortakom Krivo mi je sto, u vreme kad je serija isla, nisam imao sa kim (sem ovog foruma i jednog druga) da podelim utiske.
_________________ “In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.” -- Grey Warden motto
Web miniserija o Adami u Prvom Cylonskom Ratu... Hmmm...
To bi moglo biti zanimljivo samo da (nisam procitao komplet tekst pa ne znam dal su spomenuli vec) ne castuju nekog tunjavog lika da igra Adamu. Mada bilo bi cool da naprave neku Valkyrie spin off seriju sa matorim Adamom i Tigh-om.
Engage in the ultimate intergalactic battle between good and evil on the world’s tallest dueling roller coasters. Themed after the hit television series Battlestar Galactica™, the attraction asks riders to choose a side – Human or Cylon – and then experience intense aerial combat between two spacecraft.
The Cylon Raider is a suspended roller coaster that will turn your world upside down as it runs through vertical loops, corkscrews and cobra rolls. The Human Viper Mark II is a seated roller coaster that zooms at 90km/h and propels you fourteen storeys into the air while pursuing the enemy. Riders on both coasters will experience unbelievable thrills as they twist, turn & narrowly avoid collision.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu