Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
Naterao igru da radi uz pomoc kombinacije dva cracka.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
CloneDVD i Reloaded. Prvo sam skinuo CloneDVD pa nije radilo zaobilazenje logina za battle net. Onda sam iskopirao Reloadedov battle patch umesto istog fajla CloneDVD releasa. Tako je proradilo. A da, morao sam rucno da editujem rezoluciju jer je stavljao automatski u neku koju moj stari monitor ne podrzava.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Anonimus je napisao:
CloneDVD i Reloaded. Prvo sam skinuo CloneDVD pa nije radilo zaobilazenje logina za battle net. Onda sam iskopirao Reloadedov battle patch umesto istog fajla CloneDVD releasa. Tako je proradilo. A da, morao sam rucno da editujem rezoluciju jer je stavljao automatski u neku koju moj stari monitor ne podrzava.
Pridružio se: Čet 27 Dec, 2007 Postovi: 32 Lokacija: Novi Sad
Evo male recenzije sa moje strane. Kupio igru juce i sa nestrpljenjem poceo kampanju. Takodje odigrao 2 partije na b.netu. Overall: Igra je jednom recju fenomenalna. Na mom kompu koje je neki nazovi prosek (nVidia 250, 4 gb rama, 3.8 quad core AMD - dobro ajde malo je iznad proseka u Srbiji) igra leti na ultra detaljima! I izgleda predivno. Dobro, svi znamo da Blizzard ne pravi svoje igre da budu lepe nego igrive, ali zaista je lepo videti izrenderovane heroje iz moje mladosti. Sto se tice igrivosti - ova igra je pravljena za poklonike keca. Za razliku od Fallouta (gde su po meni mnogo vise ciljali na nova pokolenja) ovo je igra za fanova. Uradjena u cistom old-school maniru RTS-a i rasporedom snaga tehnikom kamen-papir-makaze (ova jedinica ubija ovu, ova ovu i tako u krug). Predivno verno su preneli stari smek iz keca, i sve izmene koje su ucinili su samo nadogradnja ovog bisera. Ovo da se razumemo NIJE revolucija (kao sto je bio kec) ovo je evolucija. I kao takva - savrsena je. Jedino bih imao male zamerke sto su jedinice pri ovolikim rezolucijama dosta neprepoznatljive, ali to se sve da nastrebati (its not a bug - its a feature ). Single-player: Radnja mi je sad mnogo manje epska nego u prvom delu. Tamo se bas vidi beznadje u kom su se nalazili protivnici zergova. Ovde to bas i nije toliko izrazeno. Koji kreten od ljudske rase bi prodavao tehnologiju nekome ko zeli da odbrani celo covecanstvo od neke nemani. Ili - od koga to kupujes upgradove kada svi zele da prezive. Valda bih ti ih dali besplatno, zar ne. Vise bi imalo smisla da se ti upgradeovi kradu od dominiona ili dobijaju od naucnika posle donosenja nekih artifakata, nego da se kupuju od nekog nevidljivog entiteta nazvanog black market. Takodje mislim da se previse paznje posvecuje herojima nego naciji i opstanku uopste. Takodje imam malu zamerku na animaciju likova, ali ajde - ipak je ovo RTS, a ne RPG. Misije su sa druge strane fenomenalne, dinamicne i zanimljive. Malo mi je smesno sto se Blizzard hvali svojim novim "sandboxom" - kao da ne zna da ce svi odigrati sve misije (vise puta!) pa se hvali time sto mozes da ih biras i ne moras sve da odigras. To se po meni zove lazna skromnost - ali ajde... Oprosticemo im sto se duvaju - moze im se. Achievement points - koji im je ovo trebalo? Cista kopija konzolaskih gluposti. Ja sad treba da vijam svaki glupavi krater u nekoj misiji da bi dobio 10 poena na nekoj lestvici koja meri moj SC skill???? To ima smisla da zadatak stvarno oslikava tvoje znanje (kao npr. kad dobijes 10 partija na brutal u skirmishu) a ne da ja moram da skupim sve resurse na nekoj misiji (da postoji i taj glupi zadatak i nosi isto kao i onaj prethodni - 10 poena) Sta je sa mozgom??????? Ali jebiga - moraju i noobovi nekako skupiti neke poene i osetiti se vaznim (zbog toga im je i propao WOW...)
Multi-player: Ovaj novi BNet jebe celu familiju. Sa samo 3 klika misem mozete da radite SVE. Takodje mozete da pisete poruku drugaru koji igra WOW dok vi peglate nekog austrijanca sa svojom armijom zealota. Predivno!! Matchmaking sistem radi savrseno, meni je vrlo intuitivan, a moderska ekipa za pravljenje custom mapa ima vise posla nego ikad. (moguce je napraviti i FPS!!!!!!!!!) Takodje ce biti i nesto poput map store gde ce moderi prodavati svoje mape za odredjenu sumu novca (sto pozravljam jer ce onda biti mnooogo kvalitetnijih mapa). Za kraj sta reci! Jednom recju Blizzard je opet ispao Blizzard. Posle onih smaranja sa WOW-om konacno se setio i nas fanova drugih igara i nahranio nas za duuuugi period. HELL! IT REALLY WAS ABOUT TIME!!! Odo' da se igram. Aj poz i vidimo se na Battle.Netu
_________________ FRP, Tolkien, pivo i vutra,
za mnogo mnogo bolje sutra...
Čika Tica je napisao:
Anonimus je napisao:
Thanks. I sad ti rade kampanje?
Single player kampanja radi bez problema a i pojedinacne misije.
Pridružio se: Sub 18 Mar, 2006 Postovi: 973 Lokacija: Dark Side of the Moon
Slažem se da su achievmenti teško nerd prose%&e ali ima smisla u multiplayeru. Npr. u moru partija 99,9% puta nisam ni pogledao profile protivnika, ali zato kada vidim recimo portret phenixa znam da imam posla sa likom koji ima 50 pobeda sa tossom itd...
Meni je kampanja bila sasvim ok, zao mi je samo sto su tako podelili igru da cemo cekati ekspanzije za zerg i protos kampanje.
Pridružio se: Sub 20 Nov, 2004 Postovi: 2027 Lokacija: On My Ass
Samo da se pohvalim da je moj burazer kupio SCII za 1200 dinara. Boxed. O.o
Ne pitajte kako, nije mi meni skroz jasno, ali navodno nekom njegovom drugaru su stigle dve kopije umesto jedne...! On proda mom burazeru za 1200 dinara... Ajoooj... To je oko 300 dinara skuplje od keca. Aaaa. Koji user. xD Aj sto je burazera usralo, ali koliko treba da te usere da ti greskom posalju dve kopije.
_________________ The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force, but having both on your side makes you pretty unstoppable.
Pridružio se: Sub 18 Mar, 2006 Postovi: 973 Lokacija: Dark Side of the Moon
Darth Shraf je napisao:
ali koliko treba da te usere da ti greskom posalju dve kopije.
Odem da pomognem ujaku da prenese trpezarijski sto od punog drveta, usput džabe road trip u budimpeštu. Udje on u Ikeu, plati, preuzmemo zapakovanu gromadu u magacinu i otelimo se tih 30m do kola. Sto ima malo manje od 100kg. Dodjemo kući, raspakujemo, ono dva!
Pridružio se: Sub 20 Nov, 2004 Postovi: 2027 Lokacija: On My Ass
Reci ujaku da mi proda jedan za 1200 dinara! Da mogu da igram StaCraft board game na njemu
_________________ The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force, but having both on your side makes you pretty unstoppable.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu