Pridružio se: Sub 17 Maj, 2003 Postovi: 3532 Lokacija: Terminus
Citiraj:
odgledala How to train your dragon - divan crtacj, ne bas deciji, pomalo bajkovit... bar sam se nagledala zmajova 'ocju i ja jednog takvog
Hehe, da, to je utisak i meni bio... hoću mog divan filmić.
_________________ Our whole Universe was in a hot dense state, Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait... The Earth began to cool, The autotrophs began to drool, Neanderthals developed tools, We built a Wall, we built the Pyramids, Math, science, history, unraveling the mysteries, That all started with the Big Bang!
Odgledao COWBOY BEBOP. Fenomenalna anime serija! Skinuo sam ga sa mreže samo zato što je Earendil pomenuo da podseća na FIREFLY. I bio je u pravu! Iako Firefly ima više humora od COWBOY BEBOP-a. Ali, COWBOY ima bolju muziku, zahvaljujući odličnoj Yoko Kanno! Pesme se kreću od fanka do džeza, metala do rocka. Hvala, Earendile! Dugujem ti uslugu.
Pridružio se: Ned 18 Apr, 2004 Postovi: 6774 Lokacija: Yavin 4
Dragmil je napisao:
Odgledao COWBOY BEBOP
Fingolfin approves, ONE OF US indeed
_________________ Shūkei, Hakuteiken
Skinny F - član i jedan od osnivača udruženja AT-AT true pimpova ''AT PIMPIN''
"The worst stab wound is the one to the heart. Sure, most people survive it, but the heart is never quite the same. There's always a scar, which I guess, is meant to remind you that even for a little while, someone made your heart beat faster, and that's a scar you can live with, proudly. All the days of your life." ~ Augustus Hill, Oz, Season 4
Možete da me ubijete sad slobodno, ali meni Firefly ubedljivo šije CB po, pa, svemu.
@Tica: you have seen nothing yet
_________________ Our whole Universe was in a hot dense state, Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait... The Earth began to cool, The autotrophs began to drool, Neanderthals developed tools, We built a Wall, we built the Pyramids, Math, science, history, unraveling the mysteries, That all started with the Big Bang!
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Xenon je napisao:
Možete da me ubijete sad slobodno, ali meni Firefly ubedljivo šije CB po, pa, svemu.
Nisam gledao CB ali cu odmah stat na stranu Firefly 4ever!
Xenon je napisao:
@Tica: you have seen nothing yet
I have that felling too Mada mi je trip radi Michael Hall-a...poslednji put kad sam ga gledao to je bilo u seriji Six Feet Under gde je bio pogrebnik i feget koji se stalno zvali i faka sa tamo nekim brkatim crnjom
Haha, jako. Pretpostavljam da sad imaš neke jako zabavne slike u glavi
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Xenon je napisao:
Haha, jako. Pretpostavljam da sad imaš neke jako zabavne slike u glavi
Samo sickness, pogotovo jer on ima onog nekog isto tako brkatog nabildovanog crnju u stanici tamo sto ga mustra vec ih vidim kako se zvale a ona komandirka crnkinja gleda
Repriziram seriju FELICITY iz 1998 god od J.J.Abramsa! Mnogo sam voleo tu seriju, pa i sada. Uvek zgodna Keri Rasel me je podsetila zašto volim devojke sa dugom i kovrđavom kosom.
Kako li si onda reagovao na sezonu kad su je ostrigali?
_________________ Look out my window what do I see A crack in the sky and a hand reaching down to me All the nightmares came today And it looks as though they're here to stay
Ahhh, sećam se toga kao da je juče bilo. Kada su je ostrigali, istrčao sam iz kuće u beloj razdrljenoj košulji ka olujnoj noći i nadvikavao se sa gromovima: WHY, ABRAMS?!
Moja ljubav prema dugoj i kovrđavoj kosi ide toliko da sam je i ja pustio. Ali nisam toliko uber kul kao Raselova. Kažu mi da ličim na Alana Mura!
_________________ Look out my window what do I see A crack in the sky and a hand reaching down to me All the nightmares came today And it looks as though they're here to stay
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu