Pridružio se: Sub 10 Jan, 2004 Postovi: 6862 Lokacija: Niš
Jake Chambers je napisao:
Meni se Spok i Uhura sviđaju, čak su mi tu i suze krenule... al' ja sam ja
plus 1
Ne znam što toliko hejtujete romansu Uhura/Spock ona je privlačna žena a njegova majka je sa sa Zemlje, dok je bio na akademiji malo je verovatno da je mogao da traži baš vulkanku...
Još jednom da kažem da je novi Bones extra
_________________ Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Pridružio se: Pet 16 Maj, 2003 Postovi: 10510 Lokacija: Padova
Ne bi mi smetalo da nisam gledala bar deo TOS-a. Ovako... brrrr. Mada, istini za volju, Uhura jeste mnogo modernija žena u novoj verziji, a ni njen odnos sa Kirkom ne uklapa se mnogo bolje u stari TOS od ovoga sa Spokom...
_________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
Pridružio se: Pon 19 Maj, 2003 Postovi: 63 Lokacija: Belgrade
Hmmm, kasno marko na kosovo stize, ali da lupim i mojih dinar ipo
Film odlicno izgleda sto se vizuelnog aspekta tice, i meni se bas dopada sto su fejzeri konacno uradjeni da izgledaju kao pravo oruzje a ne nesto bzzzt pa pet minuta pa bzzzt.
Prica je dobra, i likovi su super razradjeni...jedino mi je nedostajao Danny Crane. A i Spock+Uhura...sta fali?
_________________ When a person turns to wrong, is it a want to be, belong?Part of things at any cost, at what price a life is lost?
At what point do we begin, fighter spirit a will to win?But what makes a man decide, take the wrong or righteous road?
There's a thin line between love and hate
Wider divide that you can see between good and bad,There's a grey place between black and white,But everyone does have the right to choose the path that he takes.
Pridružio se: Sub 10 Jan, 2004 Postovi: 6862 Lokacija: Niš
Meni su fejzeri iz TNG ubedljivo najbolji! Moj prvi susret s fejzerima je kad sam imao tipa 8-9 godina i gledao TNG epizodu kada fejzerima pucaju na neke male letelice u šumi (koje liče na one svemirske brodove iz nekog prastarog SciFi filma a koji su bili u špici one domaće emisije o scifi koja je išla uz muziku Jeff Wayne - War of the worlds...)
EDIT: pošto me iznad verovatno niko nije razumeo šta sam napisao našao sam koja je epizoda i kako su izgledale te letelice malecne:
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Sad sam opet pogledao novi ST...meni je ono stvarno vrh. Svaki put kad pogledam sve mi je bolji. Ne znam u kom pravcu ce dalje da guraju fransizu ali ako nastave u ovome, ne moze da bude lose.
Pridružio se: Ned 11 Jul, 2010 Postovi: 2 Lokacija: Ludnica
Rucni fejzeri jesu i najlepsi i najlogicniji sa fizicke strane, slicni su kao i u Ent, mada se i ovi klasicni in Nove Generacije mogu jako lepo objasniti.
Sto se tice brodskog oruzja, najbolje opaljivanje torpeda je u prvom filmu kada Klingonci gadjaju uljeza, a fejzera u Generations kada Ent. prvi put opaljuje na Grabljivicu.
_________________ kad ja bese bio vrlo mlad a to bese bilo davno nekad ja video sam mnogo ludog sveta uglavnom po ludnicama po kojima sam bio jer sam u njima dugo godina boravio
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu