Pridružio se: Čet 29 Maj, 2003 Postovi: 3818 Lokacija: Bar
Bas sam to gledao veceras. Jel to dzedajka koristi force light? Ako da, dobro su se sjetili. Inace, mnogo dobar klip, posle onog prvog sumnjao sam da ce me nesto nanovo zapaliti za ovu igru tako, ali eto, uspjeli su.
Pridružio se: Pon 11 Okt, 2004 Postovi: 3490 Lokacija: NS, najmanje BG, Kovin
Ju, jbt, baš je zajeban... Koga ovo ne navuče ništa neće...
_________________ Znan bejah kao Nightwolf. Dajte vi meni piva, gitare, žena i reketa za stoni tenis (tim redom) i pokazaću vam kako se radi "Happily ever after..."
"Without Bach, God would be a complete second rate figure. Bach's music is the only argument proving the creation of the Universe cannot be regarded a complete failure" - Emil Cioran
Lo, there do I see my father. Lo, there do I see my mother, my sisters and my brothers. Lo, there do I see the line of my people back to the beginning. Lo, they do call to me. They bid me to take my place among them, In the halls of Valhalla -- Where the brave can live forever.
Pridružio se: Sub 20 Nov, 2004 Postovi: 2027 Lokacija: On My Ass
Ovo je Republic Strikes Back, s obzirom da su u onom prvom trejleru Sithovi razjebali Coruscant... B)
_________________ The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force, but having both on your side makes you pretty unstoppable.
_________________ Znan bejah kao Nightwolf. Dajte vi meni piva, gitare, žena i reketa za stoni tenis (tim redom) i pokazaću vam kako se radi "Happily ever after..."
"Without Bach, God would be a complete second rate figure. Bach's music is the only argument proving the creation of the Universe cannot be regarded a complete failure" - Emil Cioran
Lo, there do I see my father. Lo, there do I see my mother, my sisters and my brothers. Lo, there do I see the line of my people back to the beginning. Lo, they do call to me. They bid me to take my place among them, In the halls of Valhalla -- Where the brave can live forever.
_________________ The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force, but having both on your side makes you pretty unstoppable.
Ajmo ljudi, pa gde je hype??? Ja se sad nalozio kad sam video te filmice. Meni su do jaja! Narocito ono kad igraju zajedno, gde je Trooper tank, a Consular healer... Jeste da lici na WoW, ali tako je najbolje... Mislio sam da ce biti haoticno, ali vidi se da ce morati da se igra takticki. I po tome vidim da mi nista iz WoWa nece nedostajati...
Pridružio se: Sub 10 Jul, 2004 Postovi: 2129 Lokacija: Singidunum
Pa kad smo vec kod hajpa na oficijalnom forumu vec neko vreme kruze odredjeni screenshotovi. Nije sigurno da su slike autenticne, ali nadam se da cemo saznati vise u danasnjem updateu. Evo dve slicice: Edit - Sklonio sam slike posto prete kako ce spreciti pristup samoj igri svima koji prekrse non-disclosure, pa cak i reposterima. Ne bih da se zezam Elem jedna slika je prikazivala screenshot necijeg mailboxa u kom je bio mail koji je pozivao doticnog na beta test od 25tog do 27mog juna, a druga je prikazivala nesto sto je izgledalo kao client downloader same igre.
Takodje konacno su popravili onaj problem sa account info-om, tako da sad mozemo da stavimo da smo iz Srbije. Brzo promenite to, mozda nekoga od nas izaberu za testing
_________________ I don't know about angels, but it's fear that gives men wings.
Moguce je da je autenticno, mada opet, nista ne pokazuje... B)
BTW, jedna tema sa zvanicnog foruma - "God please let this game hurry so i can QUIT WoW!" Eto sta je hype, a ne vi... Verovatno niste navuceni ni na jednu igru, i vi ste neki gameri...
Update za ovaj petak je kratak filmic koji smo vec videli u jednom od E3 segmenata, ali ovaj put je ceo prikazan, ima naraciju vezanu za njega i ne prekida ga ona glupa voditeljka. Vidimo sve sto se dogadja na ekranu, vidimo multiplayer dijalog, koji mi izgleda eeeekstra, vidimo idle animacije svih Republickih klasa, blizi pogled na sam interfejs u igri... Najjaci detalj mi je scoundrel koji baca novcic u vazduh a onda ga upuca i komentar naratora:"Unfortunately for the team... there's another Breach Droid."
Kada sam video sta su izbacili kao update bio sam malo skeptican i imao sam utisak da su nas opet zeznuli, ali kada sam odgledao video zapravo mi je drago sto su nam ovo prikazali. Sve sto sam video mi izgleda super, i ne mogu da docekam igru... iii necu da pisem dalje posto cu se naloziti previse. XD
Odoh da igram KOTOR 2, a vi uzivajte u ovom kratkom isecku iz igre koja ce vecini nas na prolece postati droooozaaaaa.
_________________ I don't know about angels, but it's fear that gives men wings.
Ovog petka nista posebno, jedan update gde nas obavestavaju kako ce biti na Comic-Conu sto nas ovde mnogo ne zanima, i drugi koji je malo zanimljiviji koji prica o BETIII http://www.swtor.com/news/news-article/20100709_002 XD Elem, zvanicno su objavili kako je poceo prvi krug, znaci oni screenshotovi su bili validni. E sad da nas sve malo utesim, prvi krug je bio samo za Amere tako da nije da nismo izvuceni za betu nego nismo ni bili u izboru Prilicno nezanimljiv TOR petak...
http://comic-con.gamespot.com/video/6270912/ Intervju sa ekipom koja radi na TORu, Comic-Con. Jeste da traje 50 minuta al siguran sam da ce vam biti zanimljivo da cujete sta imaju da kazu.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu