Pridružio se: Pet 16 Maj, 2003 Postovi: 10510 Lokacija: Padova
Ja se sećam da sam svojevremeno čitala njegove priče u Zabavniku i da su mi se sviđale, ali sve priče koje sam tamo pročitala danas mešam i ne znam više ko je šta pisao. Ma najverovatnije ću ga uzeti za te pare, mada sam već blizu da šaljem knjige kući u paketima.
_________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
Pridružio se: Sub 17 Maj, 2003 Postovi: 3532 Lokacija: Terminus
Citiraj:
mada sam već blizu da šaljem knjige kući u paketima.
Bleh. Ja sam zato strogo bio ograničio kupovinu knjiga u Americi, dok nisam naleteo na Strand, tu mi je koncept malo propao bio, pa su opet pola kofera bile knjige. Vladica je pominjao neke džakove u vezi UK koliko se sećam snaći ćeš se i ti
_________________ Our whole Universe was in a hot dense state, Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait... The Earth began to cool, The autotrophs began to drool, Neanderthals developed tools, We built a Wall, we built the Pyramids, Math, science, history, unraveling the mysteries, That all started with the Big Bang!
Pridružio se: Pet 16 Maj, 2003 Postovi: 10510 Lokacija: Padova
Nemoj da se žuriš, imaj na umu da je svaki prostor ograničen a pred tobom su godine i godine.
@Xenon: eh, ja sam dva paketa već poslala kući, a sve mi se čini da će se do kraja meseca nakupiti i za treći, a mislila sam da neću više. Ali ionako bih te pare što me košta slanje platila na aerodromu za prekoračenje tereta, pa mi je bolje da ne teglim.
_________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
Pridružio se: Sub 10 Jan, 2004 Postovi: 6862 Lokacija: Niš
@X: hehe kad se samo setim, pričao sam već: zbog prevelikog tereta smislio sam bio da u ručnom prtljagu ponesem što više knjiga, bilo ih je nekih 50tak uredno spakovanih u torbu srednje veličine. To je težilo nekih 20-30kg i kad sam predao na skener torbu, prvo je onaj indijac ispustio jer nije očekivao tu težinu (pretpostavljam da sam mu izgledao kao T-800 ) a postalo je sumljivo kad se na skeneru nije videlo ništa, pošto je u torbi bio isključivo papir... koja je to smejurija bila, pomislio sam da će da me uhapse hehe...
_________________ Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
Tvoji ce se oduseviti.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Sre 25 Nov, 2009 Postovi: 4 Lokacija: novi sad
Godišnje, negde oko tridesetak, otprilike, računajući da na sajmu kupim nekih desetak. Imam već mini biblioteku fantastike, mada je više epske nego sf ( Džordan, Martin, Edings, Džulija Džouns, Simons, dosta domaćih izdanja-Tardis, Fantastična biblioteka itd ). Dosta me izvlači što imam maksimalan popust kod Lagune, pošto kod njih dosta kupujem. Novi Sad ima solidno knjižara, znam da je nažalost situacija u većini gradova sem BG i NS dosta gora.
Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
alcesta je napisao:
Ćuti, oni misle da su to skoro sve stručne knjige. Sreća što to niko neće da otvara pre mene.
Osim misteriozne engleske antiteroristicke jedinice.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Sub 03 Sep, 2005 Postovi: 760 Lokacija: Korriban
Da
_________________ Utulie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanatari, utulie'n aure!
"Blackmoon Eleven, what did you think you were doing going after an entire squadron?" "My job." "That's, 'My job,'sir'." "My job,sir." "Son, if you develop piloting skills in proportion to your nerve, someday they'll call you the greatest pilot of all time.... Blackmoon Eleven, are you still there?"
"Battlestar means for me kissing Tricia Helfer lots... and lots... and... and lots" - James Callis
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu