Pridružio se: Pet 08 Jul, 2005 Postovi: 3560 Lokacija: Stark Mansion
Ja odgledao dva mozda trejlera i dalje mi nije bilo jasno o cemu se radi...jedino oni character posteri sto su mi pojasnili nesto ali opet nisam siguran toliko...... 9.3 ocena na imdb. 3. mesto u top 250 listi.
Na sajtu piše do 28mog, ali oni i ne daju dalje datume nego na kraju svake nedjelje odlučuju o repertoaru, čini mi se. Presmiješno mi je što su u marketingu dali prednost "Čarobnjakovom šegrtu", i daje se više puta dnevno...
_________________ Look out my window what do I see A crack in the sky and a hand reaching down to me All the nightmares came today And it looks as though they're here to stay
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu