Čovek koji je stekao slavu, moć i bogatsvo - Piratski Kralj Gold Roger zatresao je svet svojom izjavom. Na svom pogubljenju otkrio je gde se nalazi njegovo najveće blago - One Piece. Dvadeset i dve godine kasnije pirat po imenu Monkey D. Luffy kreće u potragu za tim blagom kako bi postao Piratski Kralj. To neće moći sam da ostvari pa prvo mora da nađe posadu...
Mozda nekoma zasmeta sto serija ima 400 epizoda, ali mene je privukla i zbog toga Ono sto seriju izdvaja od drugih shounen serija je veoma dobar humor kojim obiluje i veoma zanimljivi i razrađeni likovi. Takođe, ima malo filera. Toplo preporučujem.
Pridružio se: Ned 18 Apr, 2004 Postovi: 6774 Lokacija: Yavin 4
Eeee, tako se to radi
Elem, šta mi se sviđa kod serije - likovi su super, prosto ne znam ko mi je od koga draži. Humor je odličan, ko zna koliko sam puta razvalio vilice od smeha, a i priča je skroz kul, plus je pozitivno to što kvalitet serije konstantno raste
_________________ Shūkei, Hakuteiken
Skinny F - član i jedan od osnivača udruženja AT-AT true pimpova ''AT PIMPIN''
"The worst stab wound is the one to the heart. Sure, most people survive it, but the heart is never quite the same. There's always a scar, which I guess, is meant to remind you that even for a little while, someone made your heart beat faster, and that's a scar you can live with, proudly. All the days of your life." ~ Augustus Hill, Oz, Season 4
Pridružio se: Sre 02 Avg, 2006 Postovi: 946 Lokacija: Beograd
Svi su likovi super, ali meni je najdraži Luffy . Čini mi se da podiže glupost na nivo umetnosti . Što se tiče humora, ja sam neke scene puštao po deset puta pre nego što bih nastavio sa gledanjem. Mislim da se porast u kvalitetu vidi najvise u Sabaody Archipelag arcu . Sviđa mi se i što su fileri dosta dobri.
Pridružio se: Sub 08 Okt, 2005 Postovi: 357 Lokacija: Banjaluka
Bah. Moji utisci o OP-u su pomešani - super je, likovi su dobri, humor isto tako - no, najveća mana ovog serijala jeste ta što arkovi traju, i traju, i traju, i traju, i traju...jedan ark zna da bude po 60 epizoda, što, iskreno, zna da mnogo smori čoveka. Mene je One Piece smorio, upravo zbog tih arkova. I što se generalna priča slabo razvija.
_________________ Arogantnost je moje srednje ime.
Volite anime a ne znate šta da gledate? Ne brinite! Anime Jedinica će Vam pomoći oko izbora dobrog anime! Dovoljan je samo klik nahttp://animejedinica.blogspot.com/
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu