Pridružio se: Uto 25 Sep, 2007 Postovi: 1003 Lokacija: Galactica Actual
Green Lantern tema me podsetila na ovo. Kad pricamo o igranim, mozemo i crtanim DC filmovima
The DC Universe Animated Original Movies are direct-to-video film projects being created by Warner Premiere, Warner Bros. Animation, and DC Comics, which began production on July 2006. Warner Home Video will be the exclusive worldwide distributor for all DC Universe movies, and intends to release a slate of 2-3 films per year.
Za sada su izasli: - Superman: Doomsday - Justice League: The New Frontier - Batman: Gotham Knight - Wonder Woman - Green Lantern: First Flight - Superman/Batman: Public Enemies - Justice League: Crisis on Two Earths - Batman: Under the Red Hood
Najavljeni su: - Superman/Batman: Apocalypse - All Star Superman - Green Lantern: Emerald Knights - Batman: Year One
Pogledao sam sve osim Wonder Woman. Najvise mi se dopadaju Crisis (ima takve akcione scene da svaki igrani film moze da mu zavidi) i Red Hood (najzad se vidi pravi origin Jokera), najmanje Doomsday (suvise su smeksali pricu iz stripa) i Gotham Knight (imao sam prevelika ocekivanja pa sam se razocarao). Vecina su origin story, a neki su radjeni po poznatim pricama. Smeta mi sto su loosely based na originalnim stripovima, steta sto nisu u potpunosti preneli stripove (narocito Doomsday i New Frontier).
_________________ “In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.” -- Grey Warden motto
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu