Pridružio se: Pon 11 Okt, 2004 Postovi: 3492 Lokacija: NS, najmanje BG, Kovin
Moram ti reći da je čitav review jako lepo koncipiran. Sazna se jako puno stvari koje mogu da zanimaju jednog potencijalnog igrača. Takođe, u par navrata me je opdsetilo na Angry Video Game Nerd-a sa onim "What were they thinking!?"
Sve u svemu, za koji dan ću se i sam upustiti u ovu betu, pa ću izneti neke svoje utiske, ali definitivno mi zvoni jedna od tvojih poslednjih rečenica za sada: "Ipak, ovo je samo beta verzija", nadajmo se da je to presudno da ova igra doživi svoj pun potencijal!
_________________ Znan bejah kao Nightwolf. Dajte vi meni piva, gitare, žena i reketa za stoni tenis (tim redom) i pokazaću vam kako se radi "Happily ever after..."
"Without Bach, God would be a complete second rate figure. Bach's music is the only argument proving the creation of the Universe cannot be regarded a complete failure" - Emil Cioran
Lo, there do I see my father. Lo, there do I see my mother, my sisters and my brothers. Lo, there do I see the line of my people back to the beginning. Lo, they do call to me. They bid me to take my place among them, In the halls of Valhalla -- Where the brave can live forever.
Pridružio se: Uto 19 Okt, 2004 Postovi: 285 Lokacija: Novi Sad
Nedavno su uklonili sva ograničenja koja su postojala u Beti i jedino što je drugačije je što možeš da obiđeš neke poznate lokacije, tipa DS9, Rajsu i tako neka mesta. Ali kad odeš, prošetaš i pogledaš, to ti je to. Koncept i sve što sam rekao u kritici i dalje stoje. Samo gomila nasumičnih fajti u svemiru i to je to.
Ajde džinovska vrata, ali tu nije kraj, imaju džinovske zidove, džinovski teleporter, džinovski most... mislim, pogledaj gde je plafon mosta? Valjda da bi mogla da stanu ona džinovska vrata turbolifta.
Pridružio se: Čet 22 Sep, 2005 Postovi: 193 Lokacija: Beograd
Auuuu, meni se review mnogo dopada. Ne planiram da igram ovu igricu, nisam bas neki 'gamer' u poslednje vreme, ali mi se bas dopalo da neko nas radi preglede, pogotovo na ovako duhovit nacin
Definitivno najveca provala za ta vrata, kako je Relja krenuo da ih opisuje, bila sam uverena da ce na kraju navesti i kako 'samo fali uzdah odusevljenja kada njegov lik prodje kroz njih', kao i 'radost turbolifta sto ga neko koristi i sto nekome moze biti na usluzi'
Planiramo da nastavimo da pravimo ove review-e, ali mešano srpske i engleske. Engleske da povećaju posećenost youtube kanala, a srpske... pa da bi jednostavno bilo srpskih review-ova
Pridružio se: Čet 29 Maj, 2003 Postovi: 3818 Lokacija: Bar
Zao mi je ako ce igra ispasti ovako losa. Mada ima tu i jedna dobra stvar. Posto The Old Republic (ipak iscekivaniji projekat sa vecim budzetom) izlazi za vjerovatno godinu dana imaju vremena da nauce od ovih kakve greske jedan sf sa gomilom fanova ne smije da pravi. No, nadam se, kao i Relja, da je ovo ipak samo beta i da ce se popraviti dok se dodje do finalne verzije. P.S. Svaka cast na reviewu
Pridružio se: Sub 10 Jan, 2004 Postovi: 6862 Lokacija: Niš
Valjda više nije beta i ništa nije ispravljeno, samo su prilikom puštanja igre pustili i Kligonce sa lanca i sad je kao velika invazija, biju Klingonci na sve strane
_________________ Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu