Tema posta: NASA lansirala igru simuliranog boravka na Mesecu
Poslato: Ned 11 Jul, 2010
Pridružio se: Ned 29 Mar, 2009 Postovi: 152
NASA Iansirala igricu simuliranog boravka na Mesecu
Američka svemirska agencija na svom programu više nema letove na Mesec sa ljudskom posadom, ali zato korisnicima interneta nudi simulaciju takvog putovanja. NASA je ovih dana lansirala video igricu namenjenu onima koji žele da se užive u ulogu astronauta. Nazvana "Moonbase Alpha", igrica predlaže korisnicima interneta da se pridruže istraživačkom timu koji se već nalazi na Mesecu u futurističkoj bazi na južnom polu Zemljinog prirodnog satelita.
"Upravo ste se vratili iz jedne ekspedicije i svedok ste pada meteorita koji je doveo u pitanje vitalne resurse baze", tako počinje ova igrica namenjena radoznalim igračima, ali, takođe i pre svega, budućim astronautima i istraživačima američke svemirske agencije.
Kako objašnjavaju predstavnici NASA, ciljna grupa igrice su pre svega studenti. Agencija želi da ih zainteresuje za budućnost svemirskog istraživanja i da im prikaže tehnologije koje koristi kao i radna mesta koja nudi.
Budući mladi istraživači kroz ovu igricu takođe mogu da provere svoju sposobnost za timski rad, kvalitet koji je više nego neophodan za putovanje u svemir. U igrici istovremeno može da učestvuje više igrača (maksimalno šest).
Tema posta: Re: NASA lansirala igru simuliranog boravka na Mesecu
Pridružio se: Ned 11 Jul, 2010 Postovi: 2 Lokacija: Ludnica
Pozdrav svima!
Izgleda zanimljivo. Ne vidim jel li free download?
PS I meni fali rama, graficke, procesora i harda, itd.
_________________ kad ja bese bio vrlo mlad a to bese bilo davno nekad ja video sam mnogo ludog sveta uglavnom po ludnicama po kojima sam bio jer sam u njima dugo godina boravio
Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
Minimum System Requirements
• Win XP SP3 • 2.0+ GHZ Single Core Processor • 2GB of System RAM • NVIDIA 7000-series or ATI Radeon X1900 Video Card • 2GB of Free Hard Drive Space • DirectX 9.0c
Recommended System Requirements
• Win XP SP3 / Vista / Windows 7 • 2.4+ GHz Dual Core Processor • 4+ GB of System RAM • NVIDIA 9000+ or ATI Radeon 3600+ Video Card • 5.0 GB of Free Hard Drive Space • DirectX 9.0c for XP/Vista • DirectX 10 for Windows 7
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Poslato: Pon 12 Jul, 2010
Supreme Commander of the Rebel Fleet
Pridružio se: Ned 24 Jul, 2005 Postovi: 2690 Lokacija: Battlestar Galactica - CIC, Warsong Hold - Northrend
Anonimus je napisao:
Recommended System Requirements
• Win XP SP3 / Vista / Windows 7 • 2.4+ GHz Dual Core Processor • 4+ GB of System RAM • NVIDIA 9000+ or ATI Radeon 3600+ Video Card • 5.0 GB of Free Hard Drive Space • DirectX 9.0c for XP/Vista • DirectX 10 for Windows 7
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu