Star Wars Miniatures - Find The Saber! - Sigil, 19.10.
Autoru
Poruka
Faldang
Tema posta: Star Wars Miniatures - Find The Saber! - Sigil, 19.10.
Poslato: Sre 14 Okt, 2009
Pridružio se: Uto 14 Dec, 2004 Postovi: 328 Lokacija: Batajnica
Uzbudljive bitke u Star Wars univerzumu se nastavljaju! Evo jednog zanimljivog turnira u Star Wars Minijaturama koji, nadamo se, predstavlja samo uvod u mnogo veći događaj. Obavešteniji posetioci će iz naslova izvući neke zaključke, a ostali mogu slobodno da uživaju u ovom turniru kao događaju za sebe.
_________________ Faldang T'shes-Lukas Commodore, Naval Command, New Republic www.fantasygamesserbia.com "So, you don't like tea much, then. How about six feet of blazing steel!"
Autoru
Poruka
Faldang
Tema posta: Re: Star Wars Miniatures - Find The Saber! - Sigil, 19.10.
Poslato: Sub 17 Okt, 2009
Pridružio se: Uto 14 Dec, 2004 Postovi: 328 Lokacija: Batajnica
Da se razumemo, glasine da ja imam dovoljno Rebela da se šest ljudi komotno igra su preuveličane.... .... .... .... .... Može najviše četvoro ljudi
_________________ Faldang T'shes-Lukas Commodore, Naval Command, New Republic www.fantasygamesserbia.com "So, you don't like tea much, then. How about six feet of blazing steel!"
Autoru
Poruka
Lord
Tema posta: Re: Star Wars Miniatures - Find The Saber! - Sigil, 19.10.
Poslato: Uto 20 Okt, 2009
Pridružio se: Sub 10 Jul, 2004 Postovi: 2131 Lokacija: Singidunum
Standardni Sigilovski turnir, 3 stola 3 runde, Imperija odnela jos jednu pobedu Dogovaramo se da pocnemo opet aktivno da igramo svakog ponedeljka, tako da cete imati prilike da dodjete da pogledate, necete zazaliti! Sledeci ponedeljak Sigil nece raditi posto ce im osoblje biti na standu na Sajmu, al od onog tamo... Mada ako se ova nasa ekipa smisli da igra Galaktiku kod mene, mogu i ovde da pogledaju
_________________ I don't know about angels, but it's fear that gives men wings.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu