Pridružio se: Pet 08 Jul, 2005 Postovi: 3560 Lokacija: Stark Mansion
Iz nekog razloga sam zaboravio da pisem o ovom filmu. U kratkim crtama, Ryan Reynolds ga glumi i pored njega glumice Blake Lively, Mark Strong i Peter Skarsgaard. Martin Campbell ce rezirati po scenariju Grega Berlantija i strip pisaca Marca Guggenheima i Michael Greena i koji je kasnije doradjen od strane Michaela Goldenberga.
Izasli neki posteri (koji su isli odvojeno ali mi nesto delovalo logicno da ih spojim u photoshopu):
Iskreno, slabo znam DC comics stvari. Ono sto sam pohvatao je uglavnom preko crtaca sto su isli na cartoon network (superman, batman, justice league). O Green Lanternu jedino sto znam je da je on deo neke organizacije, da mu prsten daje moc, i da Sheldon nosi majicu sa njegovim logotipom.
Volim taj strip, doduse citao sam samo novije (GL Reborn) ali znam ceo mitos i sve bitne dogadjaje. Ne vidim Rejnoldsa kao GL ali mozda me iznenade. Kljucna stvar za ovaj film ce biti ozbiljnost scenarija (da ne bude kao Fantastic Four) i specijalni efekti, posto ima puno vanzemaljaca i bitke su u vazduhu/svemiru.
Kome treba crash course o njemu neka pogleda animirani Green Lantern: First Flight
_________________ “In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.” -- Grey Warden motto
Pridružio se: Sre 16 Mar, 2005 Postovi: 166 Lokacija: Belgrade
Iz DC-ja mi su mi Green Lantern mozda najzanimljiviji stripovi posle Betmena. Trenutno ima dva mesecna izdanja: Green Lantern i Green Lantern Corps i cetiri ljudska GL-a. Ne treba ga mesati sa Green Lanternom Alanom Scottom koji je prvi nosilac imena Green Lantern, isto dobija moc iz prstena (poreklo njegove moci je upravo sada tema Justice Society of America stripa), ali nije deo Green Lantern Corpsa http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Scott
_________________ Let your blows fall because faith is my shield and valour is my sword
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu