Pridružio se: Sre 30 Apr, 2003 Postovi: 2063 Lokacija: Futog
Prošlo je 10 godina od početka rada krčme "Poni koji se propinje". Krčma je imala uspone i padove. Trenutno stanje je najgore zabeleženo do sada Socijalne mreže su pojele forume. Možemo da se borimo protiv njih i da nestanemo a možemo i da im se pridružimo, tj da iskoristimo ono što valja tamo Evo šta sam ja zamislio, a nadam se da će te uzeti učešće u ovom resetovanju
[*] Forumi će i dalje postojati u neizmenjenom obliku. [*] Naslovna strana će biti blog sa istim sadržajem na oba sajta. [*] Blog će sadržati najnovije informacije iz sveta književnosti, filma, serija, kompjuterskih igara... [*] Blog će biti povezan sa fejsbukom, i sve vesti će se emitovati i tamo. Na taj način ćemo širiti krug posetilaca. [*] Za prijavu na sajt moći ćete koristiti trenutna korisnička imena, ili ćete se prijavljivati preko googla, jahua ili fejsbuka. [*] U svakom trenutku ćete moći razgovarati sa prijateljima kao na fejsbuku. [*] Korisnici neće biti u obavezi da imaju nalog na nekoj socijalnoj mreži, i jednostavno neće koristiti napredne opcije. [*] Postojaće top liste najboljih serija, filmova, knjiga, igara. [*] Postojaće posebni odeljci za poznate serije, filmove... [*] Postojaće galerija sa svim starim fotografijama (sve slike su i dalje tu). [*] Biće instalirana neka web multiplejer igra, kao što smo nekada imali i još neke zabavne igrice. [*] Biće aktivirana sf wikipedija (podaci su još tu). [*] Slobodno predložite još nešto...
Ako malo bolje pogledate, ovo sve smo nekada već imali, ali je sve nestalo zbog neodržavanja i nedovoljnog broja zainteresovanih ljudi. Zajedno možemo da uzdignemo naše sajtove na još veći nivo nego ranije. Zato su mi potrebni sledeći ljudi: [*] Urednici za vesti na blogu [*] Moderatori za komentare na blogu. [*] Moderatori za forume. [*] PHP/MySQL programeri sa znanjem linuxa. [*] Dizajneri (Grafički i web)
Pridružio se: Čet 29 Maj, 2003 Postovi: 3818 Lokacija: Bar
Svidja mi se ideja, a mislim da su ovi spori ljetnji mjeseci najbolji da se pocne jer bi bilo dobro da sve ovo ozbiljno odradimo. U svakom slucaju, tu sam.
Pridružio se: Pon 26 Maj, 2003 Postovi: 1607 Lokacija: Vrsac
Sto se at-at tice, takodje treba pobrisati ili spojiti forume u kojima se apsolutno nista ili skoro nista ne desava, tipa Dominion, Federacija, Klingonska Imperija, Dzabina palata...
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Sub 20 Nov, 2004 Postovi: 2027 Lokacija: On My Ass
FREEEDOM! Gazda Vilijam Volas, vodi nas u bitku protiv juznjackih socijalnih mreza.
I da, mislim da je to neizbezno, bar za pocetak povezati sa Fejsbljukom i sl. jer se ne moze protiv toga. Slazem se.
I ja sam hteo da pitam, da, sta mislite o ideji spajanja Tolkina i At-At-a? Centralizam moze olaksati odrzavanje, tako sto ce vesti i ostalo biti zajednicko, kao i naravno drasticno povecati broj ljudi i omoguciti ljudima da ucestvuju u diskusijama sa oba foruma, bez potrebe da se loguju na oba...
_________________ The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force, but having both on your side makes you pretty unstoppable.
Pridružio se: Sre 16 Mar, 2005 Postovi: 166 Lokacija: Belgrade
A kako da se odluči u šta da se spojimo? Nikako ne bih želeo da dobijemo neki hibrid tipa forum KONEF i da izgubimo tolkien.rs koji je ipak nekakav brend. A teško da će AT-AT bagra pristati na to da se svi vrate pod okrilje Ponija iz kojeg je AT-AT izrastao. Mislim da je prekasno ponovo spajati forume.
_________________ Let your blows fall because faith is my shield and valour is my sword
Ja sam protiv spajanja Ponija i At-At foruma. Svaki ima svoju atmosferu i svoju temu.
_________________ Wander my friends, wander with me Like the mist on the green mountain, moving eternally Despite our weariness, we'll follow the road Over hills and valleys, to the end of the journey
Come on my friends and sing with me Fill the night with joy and sport Here's a health to the friends who have gone from us Like the mist of the green mountain, gone forever
Pridružio se: Sub 03 Sep, 2005 Postovi: 760 Lokacija: Korriban
Protiv spajanja.
_________________ Utulie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanatari, utulie'n aure!
"Blackmoon Eleven, what did you think you were doing going after an entire squadron?" "My job." "That's, 'My job,'sir'." "My job,sir." "Son, if you develop piloting skills in proportion to your nerve, someday they'll call you the greatest pilot of all time.... Blackmoon Eleven, are you still there?"
"Battlestar means for me kissing Tricia Helfer lots... and lots... and... and lots" - James Callis
Pridružio se: Sre 16 Mar, 2005 Postovi: 166 Lokacija: Belgrade
Ali bismo mogli da ih integrisemo u smislu da se neke teme odavde prebace na Poni, a neke teme sa Ponija ovde, ako je to ikako moguce. Da svedemo dupliranje tema na minimum i nateramo ljude da pohadjaju oba foruma. I da forumi budu prakticno na klik jedan od drugog. A mrtvo tkivo u potpunosti odstraniti. Neke stvari obrisati, ono iole vredno cuvanja baciti u neku arhivu. Glavna stvar na Poniju: ukinuti Apokalipsu. Takodje, da li si zamislio da integrisemo galerije? Bilo bi sjajno ako bi i AT-AT i Poni imali istu galeriju. Samo bismo ispred naziva konkretnog skupa stavili da li je bio AT-AT ili Poni.
_________________ Let your blows fall because faith is my shield and valour is my sword
Podrzavam ukidanje Apokalipse.
Pridružio se: Pet 08 Jul, 2005 Postovi: 3560 Lokacija: Stark Mansion
- protiv spajanja (tolkien users - no offense) - tu sam i dalje sto se tice pisanja filmskih vesti i recenzija filmova ovde i/ili na anteresu (ako se bude opet radio) i sto se tice moderisanja foruma koje drzim (pricaonica, okupljanja, filmske novosti) i wikipedie (jos onomad da nastavim sto sam poceo da pisem o zvezdanoj kapiji). I jeste da imamo punu saku smodova (kako se to vec sad zove), ali ukoliko nesto bude falilo, opet tu sam, nonstop na netu. - mogu da doprinesem svojim basic znajem photoshopa
Citiraj:
Postojaće i dalje stara baza korisnika. Na forumu ćeš moći da se loguješ kao i pre. Ali moćićeš i sledeću stvar da uradiš. Moći ćeš da vežeš svoj nalog na forumu za neki googl ili fejsbuk. I kod prijave ćeš imati opciju da ukucaš stari nalog, ili da klikneš na gugl dugme i da se tako automatski uloguješ. Ovo ćeš moći za poni i za atat. Tako i ako zaboravite svoje podatke za forum, uvek ćete moći da se ulogujete preko gugla ili fejsa. Problem sa blogom je što ne mogu namestiti da se ljudi loguju sa forumskim podacima jer postoje dva foruma. Zato ćeš i tamo moći da se uloguješ preko googl ili fejsbuka, ali ti se neće vezati nalog za postojeći, već ćeš odmah moći da komentarišeš sa tim nalozima(fb,g).
_________________ NETOLERANCIJA Blog za širenje nacionalne, rasne i verske netolerancije
Pridružio se: Sre 30 Apr, 2003 Postovi: 2063 Lokacija: Futog
A sad malo odgovora.
Glavna stvar na Poniju: ukinuti Apokalipsu Ako ti se ne sviđa, nemoj tamo zalaziti. Taj forum ima svoju ciljnu grupu, i bilo bi glupo da im uskraćujemo zabavu.
Integracija dva sajta To bi bilo glupo. Ovaj forum je stvorio neku svoju atmosferu i bilo bi glupo uništavati je.
Integracija galerije. Ovo će biti. Jer isti ljudi su posećivali skupove i ne treba je razdvajati. Sve slike su i dalje tu i u toku je instalacija nove galerije.
Spajanje praznih podforuma. Ovo možete odmah da radite i bez mene Više ste ovde i samo ih organizujte u neke logičnije celine
_________________ NETOLERANCIJA Blog za širenje nacionalne, rasne i verske netolerancije
Pridružio se: Pet 16 Maj, 2003 Postovi: 10510 Lokacija: Padova
Pa o spajanju potforuma pričamo već neko vreme, ali ti si gazda pa treba da aminuješ.
Što se mene tiče tu sam za ovo dosad što sam radila i za wiki, eventualno za lekturu vesti ako bude trebalo (što ipak ne mogu da obećam stalno), ali aktivnije sam tu tek od septembra kad dođem do kućnog neta. Mislim da će glavni problem biti naći dobrovoljce za redovno održavanje nove verzije i svih pratećih sadržaja koje ona treba da ima, već kuburimo i sa brojem aktivnih članova.
_________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu